over ons

Mijn naam is Audrey Humblet.

Gediplomeerd hondentrimster en aangesloten bij de AVVT (Algemene Verenging voor Trimsalons).

Na mijn stage en het werken in een andere trimsalon vond ik dat het tijd werd mijn passie, het werken met honden en katten, om te zetten in mijn eigen Trimsalon.

Op 1 oktober 2018 mijn eigen trimsalon begonnen. 

In de Trimsalon zal enkel één op één met honden en katten gewerkt worden. Dit betekend dat er geen afspraken dubbel ingepland worden en de dieren in alle rust getrimd kunnen worden. De tijden worden ruim gepland om de rust in de salon te waarborgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het baasje de hond later ophaalt of eerder brengt dan gepland. Voor katten zal de tijd nog ruimer gepland worden indien er een hond voor of na komt zodat er geen stress factor voor de kat aanwezig kan zijn.

Jaydi’s Trimsalon is gespecialiseerd op het gebied van huid en vacht bij honden en katten. Hiervoor zal er uitsluitend met het merk Nogga & Nature's Specialties gewerkt worden. Nogga & Nature's Specialties bestaan grotendeels uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen chemische stofjes.  Voor  alle honden en katten heeft de salon speciale producten die het meest geschikt zijn voor hun specifieke huid en vacht. De producten van Nogga & Nature's Specialties helpen mee om allergische reacties en een geïrriteerde huid te voorkomen/verhelpen.

De producten van Nogga kunt u bij ons ook kopen om zelf uw hond/kat, tussen de trimbeurten in, in een goede conditie te houden.

Jaydi's Trimsalon is gevestigd in het pand van De Merel Poezenpension en natuurwinkel dierenvoeding voor honden en katten.

Wij willen onze bedrijven in elkaar weven om zo tot een mooie samenwerking te komen die niet alleen voor ons belangrijk is, maar ook voor u als onze klant. Door samen te werken met voeding-, huid-  en vachtspecialisatie kunnen wij u als klant optimaal adviseren om zo tot het beste resultaat te komen.

Voor deze huid- en vachtspecialisatie heb ik verschillende cursussen gevolgd en een brede kennis opgedaan over verschillende huidaandoeningen. Hierdoor kan ik voor elk honden- en kattenras passende adviezen geven en behandelingen voorleggen. En zo nodig een shampoo therapie opstellen. Meer informatie vind u bij Shampoo Therapie.

Audrey Humblet